Jul i Kopperskyrkan

God jul och gott nytt år önskar Kopperskyrkan! OBS! I slutet på brevet finns info om hur vi förhåller oss till fhm:s nya direktiv för offentliga samlingar. 

Nu är det snart jul och jag kan föreställa mig hur vi alla på något sätt slut-spurtar för att få färdigt allt inför julhelgen. Vitsen med det är att vi på julaftons morgon ska få glida ner med fötterna i våra fårskinstofflor och bara få se fram emot att hinna ta det lugnt och njuta av helg, ledigt och julfrid. Det är åtminstone så perfekt som jag föreställer mig det, sedan är det en helt annan sak att det aldrig blir sådär perfekt. 

Maria och Josef tänkte nog också att det som blev den första julen då Jesus föddes också skulle bli sådär perfekt. Det är ju den bilden man har som förstagångsförälder, nämligen att det ska bli perfekt. Men Jesus förlossning blev allt annat än perfekt skulle jag säga, men det har inte med omständigheterna ifall något blir perfekt. Nej, det som gör det perfekt är ifall man bjuder in Gud att dela det med sig. Det gjorde Maria och Josef, och det kan vi också göra mitt i all operfektion.

God Jul!

/Pastor Henrik

Besök oss gärna i Kopperskyrkan i jul, nyår och söndag efter trettonhelgen. 

Julafton 10:30 – Sjunger vi de kända julsångerna och bjuder in alla barn att sätta upp julkrubban tillsammans med oss.

Annandag jul 10:30 – Missionsgudstjänst tillsammans med Ucklums Missionsförsamling. Inbjuden talare är missionär Hervè Kiese. Ingrid Hansson spelar flöjt. 

Nyårsdagen 18:00 – Nyårsbön, sång av Sandra och Henrik Olsson, predikan av pastor Henrik Olsson.

9/1 Gudstjänst 10:30 – Kören sjunger, pastor Henrik Olsson predikar

Välkomna!

Eftersom vi fortsatt önskar träffas och vill att alla ska känna sig trygga när de kommer till kyrkan så kommer här till vår hjälp några enkla förhållningsregler.

”Som ni väl vet har nya restriktioner införts fr.o.m. 23/12 vilka i korthet innebär antingen att hålla avstånd eller kräva vaccinationsbevis för samlingar med mera än 20  personer.

Vi väljer att fortsätta att ha våra gudstjänster och samlingar med åtgärder för att hålla avstånd och kommer inte att begära vaccinationsbevis.