Gudstjänster i advent

Nu när vi inte kan fira gudstjänst tillsammans i kyrkan pga. smittorisken kommer det att sändas gudstjänster över webben. Kopperkyrkan önskar alla en fridfull och god advent. En tid av väntan. Vi väntar på julen, Jesu födelse och på att få träffas fysiskt till gudstjänst igen. Guds välsignelse till er alla.

Första advent predikar Carina Hult.

Andra advent har vi glädjen att få lyssna till Jeanette och Lennart Åkerlund.

På söndag är det fjärde advent och fast vi inte kan ses i kyrkan får vi känna gemenskap genom en inspelad gudstjänst med Lennart Åkerlund.

Fjärde Advent
Söndag 20/12  Gudstjänst med Lennart Åkerlund,

Annandag Jul
Lördag 26/12  Gudstjänst med Bertil Svensson, internationell rådgivare Equmeniakyrkan, och kommer att ge information om Equmeniakyrkans internationella arbete.

Från internationella gruppen i Kopperskyrkan kommer följande information:

Till jordens yttersta gräns. Så långt är vi som kyrka kallade att förkunna evangeliet. Både i handling och ord.

Den gränsen kan gå hos urfolken i norra Ryssland, vid byar i Thailands regnskogar, vid en skola högt upp i Anderna eller precis där du befinner dig. Till Jordens yttersta gräns förkunnar vi ett evangelium som befriar, räddar, upprättar tillsammans med våra samarbetskyrkor. Det är vad vår internationella mission handlar om.

Kom ihåg insamlingen och var med och ge pengar till människor som behöver din hjälp. Du kan skicka in din gåva till församlingen på swish 123 328 95 35 eller pg 342625-1. Märk insättningen med internationell mission så går det vidare dit.

På Internationell insamling – Equmeniakyrkan kan du få information både skriven och i korta filmer. Där kan du också skänka pengar.

Söndag 3/1      Gudstjänst med Lennart Åkerlund,

Youtube-länk kommer senast samma morgon

Slutresultatet för julstugan blev 15.300 kr vilket är ett fantastiskt resultat under rådande omständigheter. Det finns fortfarande saker kvar att köpa, om intresse finns se föregående veckobrev eller kontakta Lars Josefsson. Sakerna plockas bort till julhelgen.

Equmenia (f.d. SMU)  i Stenungsund har fått ett Corona-bidrag på 5.000 kr från Stenungsunds kommun. Vi är väldigt glada och tacksamma över detta.