Veckobrev 20 nov.

Solen har skinit på oss idag efter några gråa dagar och jag hoppas att du haft möjlighet att njuta av det!

När vi nu närmar oss advent fick vi nya besked från Folkhälsomyndigheten som betyder att uppehållet med samlingar förlängs till den 13:e december.

Vi har fått meddela Lennart Åkerlund och Carina Hult att vi inte kan ta emot dem för att fira gudstjänst med deras medverkan.

Istället försöker vi ordna så att de spelar in gudstjänstandakter för de söndagar då de skulle varit här så att vi kan ta del av dem via YouTube.

Vi hoppas det skall vara möjligt och återkommer då med länkar.

Equmenia kommer att ha ett extra planeringsmöte 24:e november 20:00 via Zoom för Julstugan och hur den skall kunna utformas med nya förutsättningar. Kontaktperson är Lars Josefsson.

”1 miljon arter i farozonen” med Marie Stenseke, ett evenemang som planerades till den 24:e mars i samarbete med Naturskyddsförening kommer nu att genomföras på distans via Microsoft Teams tisdagen den 1:a december kl. 19:00 – 20:30 . Evenemanget finns beskrivet med en länk i det bifogade dokumentet.

Styrelsen har beslutat att nästa årsmöte skall hållas 7:e februari 2021 och nu har valberedningen satt igång sitt arbete inför årsmötet.

Tänk igenom om det finns någon uppgift/funktion som du skulle vilja finnas med i. Om du har någon fråga till valberedningen eller vill anmäla intresse till någon uppgift så hör av dig till Lena Gordon tel. 070-342 58 76 eller Pia Josefsson tel. 070-643 78 79.

Besök gärna hemsidorna: www.kopperskyrkan.se ; www.equmeniakyrkan.se ; www.equmenia.se

Gustaf Åkermark Ordf,