Veckobrev 19 augusti

Kopperskyrkans styrelse har beslutat att vi framöver åter ska bjuda in till gudstjänst i kyrkan. Vi återkommer med närmare information om hur och när. Fortfarande är det viktigt att högst 50 personer kan delta. Vi har också förberett med markerade sittplatser, så att det blir lättare att hålla avstånd. Vi samtalar om ifall det är möjligt att spela in gudstjänsterna och lägga ut dem via församlingens Youtube-kanal i efterskott, av omsorg om alla som inte kan komma till kyrkan.

Söndag 23 augusti Videopredikan/andakt kommer på länk till församlingens Youtube-kanal

Onsdag 26 augusti kl 19:00 Styrelsemöte

Onsdag 26 augusti kl 20:00 Planering för Familjescout, i kyrkan och digitalt. Anmälan till Lars Josefsson.

Torsdag 27 augusti kl 18 – 20 Språkcafé och läxhjälp digitalt, första för hösten

Söndag 30 augusti kl 10:30 Pilgrimsvandring, mer information kommer

Måndag 31 augusti kl 20:00 Equmenias styrelsemötet via zoom

Pastorn är i tjänst. Eftersom vår pastor tillhör riskgrupp, så fortsätter hon att jobba på distans. Vill du samtala med pastor så kan du ringa, sms:a eller skicka email. Pastorn finns också tillgänglig för kyrkliga handlingar som begravning. Pastorn är normalt ledig varje måndag och fredag.