Pilgrimsvandring från Gudhem till Varnhem

Observera

Denna text publicerades första gången den 2016-08-22. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Pilgrimsvandring 3-4 september

Välkommen att vara med på en tvådagarsvandring mellan Gudhem och Varnhem med övernattning i Broddetorp.

Lördag 3 september

Avresa: från Kristinedalkyrkans parkering kl. 09.00. (Samåkning till självkostnadspris.)
Ta med sovsäck, underlakan och örngott eller hyr sänglinne på plats, kostnad 70 kr.
Ankomst: Beräknas vara framme vid Gudhem ca. kl. 11.00. Där äter vi vår egna lunch som var och en har med. Var och en har även med matsäck för resten av dagen. (Packning som inte behövs under dagen skickas med bil till Broddetorp.)

Vandring Gudhem – Broddetorp
Vi startar vår vandring vid Gudhems klosterruin och vandrar, ca 10 km, i gamla kulturbygder nära Hornborgarsjön upp till Broddetorp. På eftermiddagen, kvällen när vi är framme i Broddetorp lagar vi vår middag och gör själva kvällsfikat. Det görs till självkostnadspris.

Pris 450 kr: Middag, kvällsfika, logi, frukost, matsäck, lunch (Bensinkostnad tillkommer)

Söndag 4 september

Vandring Broddetorp – Varnhem
Vi fortsätter vår vandring till Varnhem, ca. 10 km. Framme i Varnhem finns det möjlighet att köpa en enkel lunch på pilgrimscaféet. Dagen avrundas med pilgrimsandakt tillsammans.

Vi är åter ca. kl. 17.00 i Stenungsund.

O.S.A senast 28 augusti till kontaktpersoner nedan.